Super Obrok na konkursu za izbor NAJ INOVACIJE u organizaciji Societe Generale banke

Danijela/ oktobar 10, 2017/ 100% Bio, Kakao, metil-sulfonil-metan, MSM, Societe Generale, Super Hrana za Super Život, Super Loyalty, Super Obrok, Super Obrok Misija, Super Obrok za super dan, Vesti, Zdrava Hrana/ 0komentari

 

„Biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo detaljnije ideju koju smo strpljivo razvijali prethodnih godina kao i da zajedno doprinesemo unapređenju poslovanja u FMCG industriji.“

Srdačno Vas pozdravljaju tim SUPER OBROK-a i Partneri.

 

Societe Generale banka ove godine slavi 40 godina poslovanja i inovacija u Srbiji. Tim povodom će nagraditi 40 najboljih preduzetničkih inovacija za koje žele da se ostvare u budućnosti!

Pobednički projekat je potrebno da bude:

  • Inovativan, autentičan i originalan – predstavlja nov način poslovanja, nov proizvod ili uslugu, ili utiče na poboljšanje korisničkog iskustva
  • Izvodljiv – na način da postoji plan potrebnih resursa i sredstava za njegovo ostvarenje
  • Održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja

Tragajući za modelom unapređenja odnosa sa svojim Klijentima i istovremeno zadovoljavajući potrebe krajnjih potrošača, SUPER OBROK je razvijao Loyalty program, koji će premijerno predstaviti upravo putem nadmetanja za prestižno priznanje Societe Generale banke.

Više o Super Loyalty programu: S U P E R L O Y A L T Y

 

Societe Generale banka je obezbedila zavidan nagradni fond:

  1. Glavna nagrada je 1.000.000 dinara. Glavnu nagradu dodeljuje Societe Generale banka kao podsticaj najboljoj inovaciji prema oceni stručnog žirija.
  2. Nagrada publike iznosi 500.000 dinara. Societe Generale banka će nagraditi i inovaciju koja osvoji najviše glasova publike.
  3. Svih 40 polufinalista dobijaju odgovarajući paket u banci bez naknada u trajanju od godinu dana.

 

 

Super Obrok je odgovorio i na pitanja:

Šta biste uradili sa nagradom ?

  1. Glavnu nagradu bismo 80% investirali u razvoj, a 20% poklonili deci u Tiršovoj.

  2. Nagradu publike, za koju smo prilično sigurni da ćemo osvojiti – jer publiku ne možete prevariti, prepoznaće nameru, želju, snagu, istrajnost i iznad svega ljubav koja drži na okupu i fokusiran tim – u celosti ćemo pokloniti deci u Tiršovoj.

  3. Nagrade Vaših partnera ćemo podeliti našim zaposlenima koji su radili kao (bezuslovna) podrška razvojnom timu.

Predstavite sebe i tim:

Nismo lažno, a čak ni uopšte skromni. Znamo da posedujemo kvalitete kao pojedinci, ali ih ispoljavamo posebno u timu, pa smo tako stvorili organizacionu klimu, koja uliva samopouzdanje svakom članu tima, a tim drži na okupu i pred najvećim izazovima. Zato znamo da ćemo realizovati naš program i lansirati platformu na opšte zadovoljstvo tržišta, što će nam biti veliki ponos i kruna perioda koji je za nama, a koji smo obojili isključivo pravim, onim neprolaznim vrednostima. Mi smo Super Team, ispred kompanije Super Obrokdonosimo Vam:

 S U P E R  L O Y A L T Y

 

Stručni žiri sada ima zadatak da od svih odličnih rešenja odabere 40 najboljih koji će se boriti za nagrade.
Uskoro ćete moći da glasate za svoje favorite među 40 odabranih inovacija, a pobednik glasova publike osvojiće 500.000 dinara!
Glavnu nagradu od 1.000.000 dinara dodeljuje žiri u decembru.

I to nije sve!
Partneri banke, VIP mobile, Maxi, ICT Hub i KupujemProdajem, takođe nagrađuju inovacije specijalnim nagradama!

 

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.